ÇFARË ËSHTË TRANSPLANTİFLOKËVE FUE?

FUE është një metodë e transplantimit të flokëve që përdor anestezi lokale pa qepje. Kjo metodë jep një zgjidhje të përhershme për rënien e flokëve, dhe mund të zbatohet për femrat dhe meshkujt. Me metodën FUE, tani është e mundur të transplantohen mjekrat, mustaqet dhe vetullat. Gjithashtu, kjo metodë mund të përdoret për të fshehur shenjat dhe djegiet në mënyrë shumë efektive. Pas transplantimit të flokëve, ju do të keni një rritje të gjatë të flokëve, pa dallim nga flokët tuaj origjinal.   Vazhdoni të lexoni →→

REDUKTIMI DHJAMIT JO KIRURGJIKAL
Kriolipoliza mund të përshkruhet si vrasja e qelizave dhjamore që ndodhen në zona të veçanta të trupit me ndihmën e pajisjeve speciale dhe një metode ftohjeje. Kjo metodë është tërësisht e padëmshme dhe është miratuar nga FDA dhe ofron një zgjidhje shumë efektive për humbjen e dëshiruar të dhjamit në çdo pjesë të trupit tuaj. Ajo mund të zbatohet në zona problematike të tilla si ije, bark, zonat e barkut, këmbë dhe krahë. Kjo është një proçedurë e lehtë dhe tërësisht e padëmshme dhe mund të vazhdoni menjëherë me jetën tuaj të përditshme. Gjithashtu mjafton vetëm një seancë për këtë metodë.   Vazhdoni të lexoni →

TRAJTİMİJO KİRURGJİKAL İ HEMORROİDEVE

Në trajtimin e hemorroideve jo vepruese, përdoren metodat e galvanizimit për të arritur rezultate efikase. Një sasi jashtëzakonisht e ulët e rrymës direkte elektrike zbatohet në enët problematike të gjakut, duke shkaktuar zvogëlimin e hemorroideve në zonë ose shpërbërjen e tyre të plotë. Kjo metodë mund të zbatohet për 10 deri në 15 minuta. Duke qenë se nuk ka anestezi lokale, mund të ktheheni lehtë në jetën tuaj të përditshme ose të punoni menjëherë pas proçesit.  Vazhdoni të lexoni →

Pyetjet më të shpeshta përreth transplantittë flokeve

Çfarë është transplantii flokeve?
Kush mund t’i nënshtrohet një transplanti flokësh?
Cilat janë teknikat e përdorura për transplant?
A është transplantimi i flokëve një proçes i dhimbshëm?
A është i përhershëm rezultati?
Lexo më shumë pyetje të shpeshta →

Shërbim Ndërkombëtar

Shërbim Ndërkombëtar

Kompania jonë u ka shërbyer afro 40 vende që nga viti 2000. Qëllimi ynë i parë është të sigurohemi që çdo pacient të kthehet në vendin e tij i lumtur. Shërbimi ynë nis që nga hapat e parë të vizitorëve në aeroport dhe vazhdon deri sa të kthehen në vendin e tyre.

Spitali dhe mjekët

Të gjitha proçeset dhe operacionet janë kryer pikërisht nga spitale dhe mjekë me përvojë dhe me akreditimin e JCI.

Risi të vazhdueshme

Falë teknikave të reja të transplantimit të flokëve që kemi zhvilluar, qendrat tona kanë një reputacion të lartë në Turqi dhe në të gjithë botën. Qendra jonë ka adoptuar parimin e risive të vazhdueshme dhe ka arritur suksesin ndërkombëtar me metodat e reja që kemi zhvilluar kundër rënies së flokëve.

KONSULTİMİ FALAS! DËRGONİ FOTOJA JUAJ SOT!

Sapo të marrim imazhin tuaj, një nga ekspertët tanë do t’ju kontaktojë për një vlerësim të plotë.

Transplanti flokëve në Turqi

Turqia ka qenë një nga vendet më të famshme në botë për transplantimin e flokëve këto vite. Arsyeja më e madhe për këtë është se operacionet e transplantit të flokëve në vendin tonë janë shumë më të suksesshme se në vendet evropiane dhe të Lindjes së Mesme dhe kohëzgjatja e trajtimit është relativisht e shkurtër. Mjekët tanë turq ofrojnë mundësi shumë të mira, veçanërisht në aspektin e kohës së rikuperimit, duke qenë shumë nivele larg kolegëve të tyre evropianë. Zonat e bukura turistike të Turqisë dhe çmimet e ulëta të transplantimit të flokëve joshin shumë të huaj. Ndaj transplanti i flokëve jep një kontribut të madh në turizmin dhe ekonominë turke.

Mjekët turq janë padyshim një nga faktorët kryesorë të operacioneve të suksesshme të transplantimit të flokëve në Turqi. Mjekët tanë i trajtojnë pacientët në mënyrën më të mirë të mundshme me shkathtësinë e tyre të lartë dhe çmime shumë të ulëta. Falë kësaj shkathtësie dhe aftësie të lartë të mjekëve tanë, vendi ynë është bërë një nga qytetet më të ngarkuara në turizmin shëndetësor.

Çdo vit, ROTALIFE pret pacientë për transplant flokësh nga e gjithë bota, duke përfunduar trajtimin e pacientëve brenda një maksimumi tri-ditor dhe dërgimin e tyre në mënyrë të sigurtë në vendet e tyre. ROTALIFE ka ofruar shërbimet e transplantit të flokëve që nga viti 2000 dhe ka tri qendra transplanti flokësh në Stamboll, Izmir dhe Antalia.

Do të dëshironit që t'ju thërrasim sërish?

Si funksionon transplanti i flokëve të ROTALIFE në Turqi?

Postimet e Blogut

Siç shihet në